#FeestMee23

h'Arena 3020 // Anda Ackx

Tickets

za. 13/05/2023 | 19u00

Prijzen

Inkom : 12.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 2.40 euro

Locatie

Wildemanspark
Onze-Lieve-Vrouwstraat 27
3020 Herent
België


h'Arena 3020 zit erop! Om alles in schoon­heid af te ronden, willen we er samen met jullie nog eens een stevige lap op geven. Daarom organi­seren we, na het schitte­rende slotfeest in Hangar 3020, een knaller van een avond in samenwer­king met Mobile School vzw: #FeestMee23. 

Miss Charlie

Het feest start met een stomende set van Miss Charlie!

Ingenius

Ingenius combineert de exclusieve mashups van Vero met de uitgebreide dj-ervaring van Panta Lunto. Het resultaat is niet zomaar een dj-set, maar een echte beleving! Een creatieve mix van heerlijke schijven, strakke beats en herken­bare teksten, "engineered" tot een muzikale reis doorheen de tijd. Elke minuut krijg je een nieuwe en verras­sende twist, van samples en lyrics tot populaire baselines in een nieuwe setting. Deze ingrediënten zorgen voor een wervelende muzikale show waarin je van begin tot einde meegezogen wordt. 

Anda Ackx

Dat het een feestje wordt is zeker met pure girlpower achter de draaitafel. Op de vorige #FeestMee edities werd duidelijk dat stilstaan onmoge­lijk is wanneer DJ  Anda Ackx de controle overneemt.

Een deel van de opbrengst van #FeestMee gaat naar Mobile School vzw, een organi­satie die projecten ondersteunt voor straat -en vluchte­lin­gen­kin­deren. 

 

We sluiten de avond af om 01.30 uur.

  • Deuren open: 19 uur
  • Einde muziek: 01.30 uur
  • Tap sluit: 02.30 uur