VAN GEEL & VAN DEN BEGIN

In concert (met bigband)

Tickets

wo. 10/11/2021 | 20u30

Locatie


Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets. Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

Heb je nog plaatsen vrij, of zoek je iemand om mee te rijden?

Carpool

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen moeten we uiteraard niet meer aan u voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas voor u in de aanbieding.

Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands.  En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op u gaan loslaten.
 

Nederlandstalige bigband ... dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen u bewijzen dat het een gouden combi is.

Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen.

Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden.

In het leven is niets zeker, behalve één ding … wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet u erbij zijn.

 

Met:

Jonas Van Geel - zang
Peter Van den Begin – zang
+ bigband