Voorwerpen in beweging // Volwassene-kind workshop

Tine Luyten (Dagdromerij)

Deze workshop is voor volwassene en kind samen. Kom met je (klein)kind, petekind,...een stop motion filmpje maken. Je leert samen op een eenvoudige manier foto's trekken met de IPad. Je maakt ook samen een decor, personages en neemt samen geluid op voor je film. We werken in thema van voorwerpen die we tot leven wekken. Na deze workshop is de band ongetwijfeld versterkt en je hebt samen een leuke herinnering.

1 ticket is voor volwassene en kind tezamen!

Wanneer: zondag 15 oktober van 14u tot 16u30

Voor wie: kinderen tussen de 3,5 en de 12 jaar samen met een volwassene Ook kinderen met een beperking zijn welkom.

Meenemen: tablet met de gratis stop motion studio op. (heb je geen tablet, laat dit dan weten dan leggen we er een klaar)+versnapering

Dagdromerij

Dagdromerij organiseert creatieve workshops in groep met de focus op verhalen. Aan de hand van eenvoudige methodieken verzinnen we samen een verhaal. Daarna zetten we dit om in beeld. We knutselen samen personages en decors. Verder leren de kinderen op een eenvoudige manier foto’s te trekken met de tablet en te monteren. Tot slot maakt iedereen zelf geluiden voor bij het verhaal. Het filmpje wordt achteraf op de facebookpagina geplaatst. Creativiteit en fantasie staan centraal.

Voor wie
We werken in een kleine groepjes met gemengde leeftijden. Jong en oud inspireert elkaar en werkt samen. Elk kind ontdekt zijn eigen creativiteit en werkt op zijn eigen tempo. We geven ook workshop voor volwassene en kind samen.

Inclusief en op maat
Iedereen is welkom bij Dagdromerij. We willen een inclusieve en toegankelijke plek zijn waar elk kind dezelfde speel en-leerkansen krijgt. We zetten in op de sterktes en talenten van ieder kind.

Meer info

www.dagdromerij.be
https://www.facebook.com/Dagdromerij/