Zelfportret in stop motion

Tine Luyten (Dagdromerij)

Je leert stap voor stap een stop motion filmpje maken. Eerst maken we ons eigen gezicht uit papier. Daar trekken we foto’s van met de tablet. Door telkens een klein stukje te verschuiven lijkt het alsof ons portret beweegt. We nemen ook zelf geluiden op voor en maken een eigen aftiteling in beweging. Je kan deze workshop als kind alleen volgen of samen met een volwassene. (1 ticket is geldig voor kind en volwassene tezamen)

Wanneer: zondag 19 november van 14u tot 16u30

Voor wie: vanaf 4 jaar , met of zonder volwassene (ook kinderen of volwassenen met een beperking zijn welkom)

Meenemen: tablet met de gratis stop motion studio op. (heb je geen tablet, laat dit dan weten dan leggen we er een klaar)+versnapering

Dagdromerij

Dagdro­merij organi­seert creatieve workshops in groep met de focus op verhalen. Aan de hand van eenvou­dige methodieken verzinnen we samen een verhaal. Daarna zetten we dit om in beeld. We knutselen samen personages en decors. Verder leren de kinderen op een eenvou­dige manier foto’s te trekken met de tablet en te monteren. Tot slot maakt iedereen zelf geluiden voor bij het verhaal. Het filmpje wordt achteraf op de facebook­pa­gina geplaatst. Creati­vi­teit en fantasie staan centraal.

Voor wie
We werken in een kleine groepjes met gemengde leeftijden. Jong en oud inspireert elkaar en werkt samen. Elk kind ontdekt zijn eigen creati­vi­teit en werkt op zijn eigen tempo. We geven ook workshop voor volwas­sene en kind samen.

Inclusief en op maat
Iedereen is welkom bij Dagdro­merij. We willen een inclusieve en toegan­ke­lijke plek zijn waar elk kind dezelfde speel en-leerkansen krijgt. We zetten in op de sterktes en talenten van ieder kind.

Meer info

www.dagdromerij.be
https://www.facebook.com/Dagdromerij/